Wil je je huid die natuurlijke gloed teruggeven en verlang je naar een echte oppepper? Dan is een PRX-T33 behandeling de perfecte oplossing voor jou!

PRX-T33, de no-needle biorevitalisatie, houdt je huid vol en prachtig. Het is een eenvoudige en snelle behandeling (de hele sessie duurt slechts ongeveer 30 minuten!!) met de focus op het verbeteren van glans, vitaliteit, stevigheid, het egaliseren van de huidtint en diepe hydratatie. PRX-T33 biedt onmiddellijk merkbare resultaten zonder enige “downtime” of bijwerkingen.

Wat is het?

Het is dé nieuwste trend in behandelingen voor een directe oppepper voor je huid, natuurlijke anti-aging en verbetering van de huidstructuur met direct zichtbaar effect! Het is de ideale en veilige behandeling om de algehele conditie van je huid te verbeteren.

Een unieke mix van trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide (H2O2) werkt op een nauwkeurig pH-niveau. PRX-T33 stimuleert het natuurlijke, diepe regeneratieve proces van de huid. Na slechts één behandeling ziet je huid er steviger, gladder en stralender uit, zonder schade aan te richten.

Waarom is de PRX-T33 zoveel meer dan alleen een gezichtsbehandeling

Een groot voordeel van deze behandeling is dat je eigen huid wordt gestimuleerd om collageen en elastine vezels aan te maken. Biorevitalisatie verwijst naar de actieve stimulatie van de natuurlijke functies van de huid. Dat maakt PRX-T33 zoveel meer dan alleen een gezichtsbehandeling! Het verbetert de totale gezondheid van je huid. Het stimuleert op een natuurlijke manier nieuw collageen zonder de vorm van je gezicht te veranderen of spierbewegingen te beïnvloeden.
Resultaten zijn meteen zichtbaar na de eerste behandeling. Je huid wordt gladder, voller, fijne lijntjes verminderen en je krijgt die prachtige natuurlijke gloed.
Voor een langdurig anti-aging effect, is het het beste om een kuur van 4-6 behandelingen te volgen met tussenpozen van 7-10 dagen.
De PRX-T33 behandeling is niet alleen geschikt voor het gezicht, maar ook ideaal voor de hals en het decolleté.

De eerste stap op weg naar een strakke huid begint met een unieke huidscan waarmee we diep in je huid kunnen kijken. Hiermee ontdekken we precies wat JOUW huid nodig heeft. Deze scan onthult de ware oorzaak van jouw huidverslapping en laat zien hoe we blijvende resultaten kunnen bereiken.

Duur in min: 30 minuten, afh van te behandelen gebied
Prijs: vanaf 100 euro

Voordelen :

  • direct zichtbaar resultaat
  • geen Downtime, je bent meteen toonbaar
  • stimuleert Collageen en Elastine -> hallo stevige huid!
  • huidverbetering op diep niveau
  • snelle procedure
  • langdurige resultaten
  • kan het hele jaar door toegepast worden, winter én zomer
  • veilig en effectief

Voor en na foto’s :


Deze foto’s zijn eigendom van PRX-T33 en mogen niet voor en door anderen gebruikt worden!

FAQ

De PRX-T33 behandeling biedt een uitgebreide aanpak voor huidverjonging met aanzienlijke voordelen voor degenen die op zoek zijn naar een frissere en jeugdiger uitstraling zonder langdurige hersteltijd.
Een unieke mix van trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide (H2O2) werkt op een nauwkeurig pH-niveau. PRX-T33 stimuleert het natuurlijke, diepe regeneratieve proces van de huid. Na slechts één behandeling ziet je huid er steviger, gladder en stralender uit, zonder schade aan te richten.
De behandeling voelt intensief! Het voelt als een hotstone massage, maar dan met een lifting resultaat.
Hoeveel behandelingen je huid nodig heeft, is afhankelijk van het startpunt. Dus hoe ziet jouw huid er nu uit? In welke conditie is jouw huid? En: wat is jouw wens? Wil je er eenmalig fan-tas-tisch uitzien voor een speciale gelegenheid? Of wil je resultaat op de langere termijn en afrekenen met die storende verslapping in je gezicht en/of hals?
Na 1 behandeling zie je al meteen resultaat. Wil je het resultaat vasthouden en verbeteren? Dan dien je meerdere behandelingen uit te voeren op frequente basis. Alleen op die manier krijg je een prachtig en blijvend resultaat.
JA! Daar ben ik kort en krachtig in. Wanneer je met je lijf aan de slag gaat, en resultaten boekt, dien je dit te onderhouden. Dat werkt eigenlijk met alles zo. Ga je trainen voor een marathon en die ook uitlopen, dan zul je daarna moeten blijven trainen om volgend jaar weer een marathon te kunnen lopen. Simple is that.

 
Maak een afspraak

Afspraak maken