Wil jij nu écht weten welke producten en behandelmethoden geschikt zijn voor jouw huid?

Je verzorgd je huid graag goed en hebt al heel wat geprobeerd, maar je hebt nog steeds niet gevonden waar jouw huid echt blij van wordt?

Wist je dat 70% van de Nederlandse bevolking geen idee heeft welke huidproducten het best past bij zijn of haar huid? Behoor jij ook tot die groep die maar gewoon ‘iets’ smeert?
En heb je er al eens over nagedacht hoeveel geld je daarmee weggooit? Er is namelijk een grote kans dat het product niets voor je huid doet, het product niet bevalt en je te veel nodig hebt om maar een fijn gevoel te krijgen. Bye bye mooie huid!

 

‘Meten is weten!’

 

Bewust heb ik ervoor gekozen om te werken met een high-tech huidanalyse apparaat: de Observ 520. Hiermee ben ik in staat om nog beter de huidconditie te bepalen en vooral te kijken naar eventuele onderliggende oorzaken in de huid.
Een huidanalyse vormt samen met een uitgebreid intake gesprek de basis om een volledig huidplan op maat samen te stellen. Pas wanneer je weet welke conditie jouw huid heeft, kun je pas gericht aan het werk om de huid te verbeteren.

Veel huidproblemen beginnen in de diepere huidlagen en worden vaak na verloop van tijd pas zichtbaar. Met deze geavanceerde huidscan kan ik de gezichtshuid, onder invloed van 6 verschillende licht-modi, bekijken en vastleggen. De Observ 520 maakt gebruik van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht zodat eventuele huidproblemen meteen zichtbaar worden.
De Observ 520 brengt eventuele huidproblemen haarscherp in beeld. Zo kunnen we ook beter preventief werken aan het behoud van een gezonde huid.

De resultaten die behaald worden tijdens de huidverbeterende behandelingen kunnen mooi in kaart worden gebracht door de foto’s naast elkaar te vergelijken.

Met een huidscan kom je exact te weten wat jouw huid wél nodig heeft en zet je de eerste stap naar huidverbetering. Met een uitgebreide huidscan kun je gericht aan het werk gaan.

 

Maak een afspraak

Afspraak maken