Acné is een vervelende huidconditie, bij de een komt het in de pubertijd opzetten, bij de ander pas na het 30e levensjaar. Door een goede aanpak kunnen we de acné drastisch verminderen en soms helemaal uitzwaaien!

Wat is acné?

Bij acné zijn de talgkliertjes in de huid ontstoken. Als gevolg hiervan ontwikkelen zich puistjes en onderhuidse ontstekingen die gepaard gaan met roodheid. Ook kan acné gevoelig zijn en soms pijnlijk.
Acné ontstaat vaak bij hormonale verandering. Vandaar dat het meestal tijdens de pubertijd komt opzetten. Maar ook op latere leeftijd kun je er mee te maken krijgen.
We zullen eerst samen kijken naar de verzorging van je huid. Gebeurt dit op de juiste manier en met de juiste producten? Ik bemerk dat er nog steeds een misverstand is bij de keuze van de producten, er wordt vaak gedacht dat het product dient uit te drogen. Dat is absoluut niet de juiste aanpak! Door de huid uit te drogen raken de talgklieren in je huid nog meer van slag en kun je de acné zelfs verergeren!

Na een grondige intake gaan we samen kijken welke factoren van invloed kunnen zijn op jouw acné. Zo kunnen hormonen, stress, voeding en leefstijl een grote rol spelen.

Welke behandeling is geschikt voor een vette en onzuivere huid?

Er wordt met verschillende merken en behandelingen gewerkt. Ik zie het als mijn taak om per bezoek de juiste behandeling te kiezen. Jouw behandeling wordt dus volledig op maat gemaakt waarbij ik rekening hou met jouw wensen en eventuele huidproblemen. Je hoeft enkel aan te geven hoeveel tijd je wilt besteden aan een behandeling.
Door een juiste combinatie te maken van thuis producten, zowel voor buitenaf alsook van binnenuit, zul je al snel resultaat bemerken!

Kom je voor het eerst naar Huid Visie?
Dan kun je gebruik maken van de Meet & Treat.
Dit houdt de Meet & Treat in: uitgebreid intake gesprek + high-tech huidanalyse met de Observ 520 + kennismakingsbehandeling + huidplan op maat

 

Duur in min: tot 45 minuten
Prijs: 55 euro
jongeren 1 t/m 21 jaar 49,50 euro
Meet & Treat: 65 euro

 

Maak een afspraak

Afspraak maken