Last van zichtbare rode adertjes? Of kleine rode vlekjes op gezicht, decolleté of lichaam? Met een eenvoudige maar zeer doeltreffende techniek worden ze weggehaald!

Wat is couperose?

Rode adertjes worden zichtbaar wanneer de haarvaatjes in je huid in mindere conditie verkeren. De kleine haarvaatjes sluiten simpelweg niet meer goed en blijven openstaan. En dus zichtbaar. Ook kan het zijn dat je huid dunner is geworden waardoor de haarvaatjes meer aan de oppervlakte komen te liggen. Vaak is het een combinatie van beiden.
Het begint vaak met een enkel rood adertje dat tevoorschijn komt en voor je het weet heb je rode wangen. Dag in, dag uit.
Dat is niet altijd prettig en op een gegeven moment ook niet meer te camoufleren. Maar je kunt er zeker iets aan doen!

Welke behandeling is geschikt voor couperose en bloedblaasjes?

Met een vrij eenvoudige en zeer doeltreffende behandeltechniek worden de rode adertjes aangepakt. Je ziet meteen het resultaat!
Is er sprake van algehele roodheid op de wangen, een compleet zichtbaar netwerk van rode vaatjes, dan gaan we samen bekijken en bespreken hoe we dit het best aanpakken. Door een juiste combinatie te maken van thuis producten, zowel voor buitenaf ter bescherming van je huid alsook van binnenuit, zul je al snel resultaat bemerken!

 

Duur in min: vanaf 10 minuten
Prijs: vanaf 25 euro

 

Maak een afspraak

Afspraak maken