Iedere huid heeft poriën, soms worden deze poriën beter zichtbaar. Misschien heb je vroeger een vettere huid gehad, of word je ouder en verliest je huid zijn elasticiteit waardoor ze meer en meer zichtbaar worden.

Grote of grove poriën is een veel gehoord probleem. Het komt vooral voor bij een vette of gecombineerde huid, of wanneer je dit vroeger hebt gehad. Wanneer je je huid niet op de juiste manier verzorgt zullen de poriën groter en groter worden, waardoor ze makkelijk verstopt raken en dat leidt meestal tot mee-eters en puistjes. Ook worden de poriën dan beter zichtbaar.

Welke behandeling is geschikt voor een huid met grove poriën?

Er wordt met verschillende merken en behandelingen gewerkt. Ik zie het als mijn taak om per bezoek de juiste behandeling te kiezen. Jouw behandeling wordt dus volledig op maat gemaakt waarbij ik rekening hou met jouw wensen en eventuele huidproblemen. Je hoeft enkel aan te geven hoeveel tijd je wilt besteden aan een behandeling.
Door een juiste combinatie te maken van thuis producten, zowel voor buitenaf alsook van binnenuit, zul je al snel resultaat bemerken!

Kom je voor het eerst naar Huid Visie?
Dan kun je gebruik maken van de Meet & Treat.
Dit houdt de Meet & Treat in: uitgebreid intake gesprek + high-tech huidanalyse met de Observ 520 + kennismakingsbehandeling + huidplan op maat

 

Duur in min: vanaf 60 minuten
Prijs: vanaf 95 euro
Meet & Treat: 65 euro

 

Maak een afspraak

Afspraak maken