De kenmerken van een vette huid zijn oa verstopte poriën, mee-eters (zwarte puntjes), puistjes, glimmende huid gedurende de dag.
Een vette en onzuivere huid komt veel voor in de pubertijd, soms ook op latere leeftijd.

Wat is een vette en onzuivere huid?

Een verhoogde talgproductie is een boosdoener van een onzuivere en vette huid. Door de overmatige aanwezigheid van de talg, gaat je huid glimmen.

Een verhoogde talgproductie komt door invloeden van buitenaf. Bijvoorbeeld door het gebruik van bepaalde verzorgingsproducten of make-up, die de huid uitdrogen waardoor de talgproductie juist alleen maar meer wordt. Ook het reinigen van de huid heeft invloed, gebeurt dit op de juiste manier en met de juiste producten?
Dan heb je nog enkele factoren zoals hormonen, stress, voeding en leefstijl die kunnen meespelen.

Al met al zijn het meestal enkele factoren samen. Wanneer deze worden bijgestuurd zul je binnen de kortste keren een schonere huid ervaren, waardoor je huid minder glimt en verstopt!

Welke behandeling is geschikt voor een vette en onzuivere huid?

Er wordt met verschillende merken en behandelingen gewerkt. Ik zie het als mijn taak om per bezoek de juiste behandeling te kiezen. Jouw behandeling wordt dus volledig op maat gemaakt waarbij ik rekening hou met jouw wensen en eventuele huidproblemen. Je hoeft enkel aan te geven hoeveel tijd je wilt besteden aan een behandeling.
Door een juiste combinatie te maken van thuis producten, zowel voor buitenaf alsook van binnenuit, zul je al snel resultaat bemerken!

Kom je voor het eerst naar Huid Visie?
Dan kun je gebruik maken van de Meet & Treat.
Dit houdt de Meet & Treat in: uitgebreid intake gesprek + high-tech huidanalyse met de Observ 520 + kennismakingsbehandeling + huidplan op maat.

 

Duur in min: vanaf 60 minuten
Prijs: vanaf 95 euro
Meet & Treat: 65 euro

 

Maak een afspraak

Afspraak maken