Je slaapt voldoende, maar wanneer je in de spiegel kijkt, zie je er vermoeid uit? Je hebt weinig kleur in je gezicht, je huid oogt een beetje grauw? Je huid hangt er wat bij, je kunt wel een oppeppende behandeling gebruiken?

Bindweefselmassage is mijn antwoord!

In slechts 60 minuten geef ik jouw huid een heerlijke stevige massage die dient als een soort workout. Sterker nog, na de behandeling voelt het ook echt alsof je huid gesport heeft!

Hoe werkt dat nou met die huid en het ouder worden?

Bij je geboorte is jouw huid mooi stevig, vol en elastisch. In de loop van de jaren wordt de huid slapper en verliest zijn elasticiteit. Langzaam verliest het gezicht en lichaam haar strakke contouren door het zogeheten verouderingsproces. Dit proces kun je niet voorkomen en wordt veroorzaakt door de afbraak van de collageenvezels.

Wat is collageen?

Collageen is een soort bouwstof en komt overal in het lichaam voor en is een belangrijk onderdeel van de huid om ze zo lang mogelijk stevig te houden. Afhankelijk van genetische factoren en de levenswijze (voeding, zon, roken, stress, verkeerde cosmetica) verschilt de afbraak van het collageen van persoon tot persoon. Dat is precies de reden waarom de ene persoon nog goed strak in zijn vel zit met 50 jaar en iemand van dezelfde leeftijd misschien wel 65+ wordt geschat.

Wat zijn de kenmerken van een verslapte huid?

 • Je huid voelt slapper aan, wangen vallen meer in
 • Bovenoogleden hangen iets lager, soms vlakken ze je gezichtsveld zelfs af.
 • Kaakcontour is minder strak, je krijgt van die hamsterwangetjes
 • Huid van de hals is losser, denk aan zo’n kalkoennek van je oma van vroeger
 • Bovenop je handen wordt je huid ook losser
 • En natuurlijk: je huid vertoont lijntjes, deze worden diepe rimpels als je er niets aan doet

Voordelen:

 • 100% natuurlijke methode
 • Pijnloos
 • Meteen toonbaar na de behandeling
 • Verminderd littekens en rimpels
 • Egalere huidskleur
 • Geeft een liftend effect

Deze bindweefselmassage kan uitstekend gecombineerd worden met andere behandeltechnieken voor nog meer resultaat!

 

Duur in min: 60 minuten
Prijs: vanaf 95 euro

FAQ

Deze behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden.

Voor een jonge huid kan de behandeling ervoor zorgen dat de huid gestimuleerd blijft. Voor een ouder wordende huid is het perfect om je huid wakker te schudden en ervoor te zorgen de huid een mooie glow krijgt.

Na een reiniging en peeling, ga ik starten met de bindweefselmassage. De massagegrepen zorgen ervoor dat het onderliggend bindweefsel in je huid wordt gestimuleerd.

Verklevingen worden opgeheven waardoor littekentjes en rimpels minder worden. Ook gaat je gezicht er veel meer ontspannen uitzien. De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor opgehoopte afvalstoffen beter afgevoerd worden en je huidcellen van meer zuurstof worden voorzien.

De behandeling is aangenaam en ontspannen. Zodra ik ben gestart met de bindweefseltechnieken, zul je meteen merken dat ik gestart ben, iedereen geeft dezelfde feedback: ‘heerlijk die stevige massage!’ Na de behandeling voelt je huid heerlijk aan, je huid heeft dan een mooie glow!
De behandeling kan prima op zichzelf staan, perfect om je huid even wakkeer te schudden en op te peppen. Heb je last van beginnende lijntjes? Vaak zijn 2-3 behandelingen al voldoende. Zijn er diepere rimpels? Dan zorgt een kuur van 5-7 behandelingen voor het beste resultaat.
Meteen na de eerste behandeling zie je het verschil: de huid heeft meer kleur, voelt steviger aan en ziet er heerlijk uitgerust uit!

Omdat het een natuurlijke methode is, dien je bij kuurvorm de huid wel de tijd te geven voordat het resultaat zichtbaar is. Na iedere behandeling wordt de huid steeds steviger, het resultaat bouwt zich op.

JA ! Daar ben ik kort en krachtig in. Wanneer je met je lijf aan de slag gaat, en resultaten boekt, dien je dit te onderhouden. Dat werkt eigenlijk met alles wat je wilt onderhouden. Ga je trainen voor een marathon en die ook uitlopen, dan zul je daarna moeten blijven trainen om volgend jaar weer een marathon te kunnen lopen. Simple is that.

 

Maak een afspraak

Afspraak maken