Zie jij er ook ouder uit dan dat je je voelt? Raak je gefrustreerd dat je nog niets gevonden hebt om je huid op lichaam en gezicht strakker te maken? Heb je last van een kalkoennek, zo’n flubber velletje dat onder je kin hangt? Zie je er ouder uit omdat je huid slap is? Hangen je mondhoeken omlaag, waardoor je er altijd somber uitziet? Wil je geen ingrijpende operatie of injecties met lichaamsvreemde stoffen?

Dan ben je niet de enige.

Uit onderzoek is gebleken dat 6 op de tien vrouwen ontevreden zijn over het aantal rimpels en de verslapte huid op gezicht en lichaam. Een operatie vinden ze te ingrijpend en ze houden niet van inspuitingen. Ondertussen investeren ze veel in dure creme’s en serums, wat veel tijd, energie en geld kost, zonder zichtbaar resultaat. Helaas gaat de huidveroudering gewoon door en worden de fijne lijntjes uiteindelijk diepe rimpels en de huid wordt steeds slapper en slapper. Toch hoeft dit niet zo te zijn en gelukkig kan dit anders! Ook jij kunt elke dag met een stralend jong uitziende huid de deur uitstappen, zonder continue op zoek te zijn naar dé behandeling en het juiste product.

Waarom veel vrouwen onnodig met diepe rimpels worstelen

Het probleem is dat veel mensen zich verkeerd laten adviseren op het gebied van cosmetica; namelijk de juiste behandelingen en producten voor hun huid. Het gevolg is dat je wel werkt aan huidverzorging maar NIET aan HUIDVERBETERING , laat staan aan HUIDVERJONGING . Veel mensen proberen geld te besparen door een goedkope crème te kopen bij de drogist en gaan af en toe naar een schoonheidsspecialist. Drogisterij producten doen NIETS voor jouw huid, want de werkstoffen zijn erg laag.

Hierdoor gebruik je veel van het product, ben je veel geld kwijt, terwijl je nog steeds met je probleem rondloopt. Ook zie ik veel vrouwen naar de reguliere schoonheidsspecialist gaan en boeken daar een ontspannende behandeling, maar ook dat doet niets aan je problemen.

Gelukkig kan dit sneller, gemakkelijker en goedkoper. Ontdek hoe je met de Venus Freeze je huid lift zonder operatie of inspuitingen: een Facelift zonder Botox! Om er elke dag stralend uit te zien heb je de juiste behandelingen nodig en producten aangepast aan jouw huidtype. Behandelingen die écht jouw huid aan het werk zetten, snel en langdurig resultaat leveren en doen wat ze beloven. De producten die je thuis gaat gebruiken bevatten een hoge concentratie aan werkstoffen en doen wat ze beloven.

Dit bespaart je een hoop geld, tijd en frustratie op de lange termijn.

De eerste stap naar een strakke huid is een unieke huidscan waarmee we diep in de huid kunnen kijken zodat we ontdekken wat JOUW huid nodig heeft. Hiermee kunnen we exact zien wat de oorzaak is van jouw huidverslapping en hoe we duurzaam resultaat kunnen boeken.

Duur in min: 20 – 90 minuten, afh van te behandelen gebied
Prijs: vanaf 95 euro

Voordelen :

  • ontspannen behandeling
  • 100% veilig en pijnloos
  • direct zichtbaar resultaat
  • geen vreemde stoffen in je lichaam zoals botox
  • geen ingrijpend en risicovolle operatie
  • je bent meteen toonbaar, er is geen hersteltijd nodig
  • 100% natuurlijk

Voor en na foto’s :


Deze foto’s zijn eigendom van Huid Visie en mogen niet voor en door anderen gebruikt worden!

FAQ

De behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen en kan ingezet worden op het gezicht en lichaam.
De behandeling wordt uitgevoerd met de Venus Freeze Plus. Dit high-tech apparaat maakt gebruikt van 2 soorten technieken: Radiofrequentie en Magnetische Pulsen. Samen wordt het ook wel de MP2 technologie genoemd. De Radiofrequentie zorgt voor warmte in de huid waardoor het collageen meteen reageert en direct resultaat geeft. Radiofrequentie werkt enkel op het collageen wat nog aanwezig is in de huid. Het is namelijk een feit dat het collageen afneemt naarmate je ouder wordt, dit proces start om en nabij je 25e levensjaar.

De Magnetische Pulsen zorgen ervoor dat er in jouw huid weer NIEUW collageen wordt aangemaakt. Dat is precies wat je wilt, nieuw collageen! Alleen dan kun je namelijk ook op de lang termijn
resultaat behalen. De combinatie van deze 2 technieken maakt de Venus Freeze Plus uniek in zijn soort, bij mijn weten is er geen enkel ander esthetisch apparaat welke deze technieken gelijktijdig uitvoert.

De behandeling voelt zeer prettig en ontspannen aan! Het voelt als een hotstone massage, maar dan met een lifting resultaat.
Hoeveel behandelingen je huid nodig heeft, is afhankelijk van het startpunt. Dus hoe ziet jouw huid er nu uit? In welke conditie is jouw huid? En: wat is jouw wens? Wil je er eenmalig fan-tas-tisch uitzien voor een speciale gelegenheid? Of wil je resultaat op de langere termijn en afrekenen met die storende verslapping in je gezicht en/of hals?
Na 1 behandeling zie je al meteen resultaat. Wil je het resultaat vasthouden en verbeteren? Dan dien je meerdere behandelingen uit te voeren op frequente basis. Alleen op die manier krijg je een prachtig en blijvend resultaat.
JA! Daar ben ik kort en krachtig in. Wanneer je met je lijf aan de slag gaat, en resultaten boekt, dien je dit te onderhouden. Dat werkt eigenlijk met alles zo. Ga je trainen voor een marathon en die ook uitlopen, dan zul je daarna moeten blijven trainen om volgend jaar weer een marathon te kunnen lopen. Simple is that.

 
Maak een afspraak

Afspraak maken