De huid van je gezicht verzorg je al jaren op en top, daar ben je tevreden over. Maar wanneer je iets lager kijkt, heb je best nog wel wat wensen. In de winter heb je er waarschijnlijk minder problemen mee, een colltrui of een hoog gesloten blousje is jouw dekmantel. Maar zodra de eerste zonnestralen in het voorjaar tevoorschijn komen, baal je stiekem wel. Daar zijn ze, die lelijke rimpels op je decolleté. En ook je hals begint er steeds meer bij te hangen. Dat lijkt niet meer goed te komen. Ik zeg ‘lijkt’, want er is hoop!

Hoe zou het zijn wanneer:
je weer je mooie decolleté kunt laten zien?
je hals en decolleté niet langer jouw leeftijd verraden?

Om deze huidgebieden goed aan te pakken, de hals en het decolleté, maak ik gebruik van een behandelplan op maat. Uit mijn ervaring weet ik dat deze huiddelen meestal voor een langere periode minder aandacht hebben gekregen (oeps) en een inhaalslag moeten maken. En je raad het al, die tijd draaien we niet terug met slechts 1 behandeling.

 

Duur in min: vanaf 60 minuten
Prijs: vanaf 95 euro

Voordelen:

  • 100% natuurlijke methode
  • geen inspuitingen, dus géén rommel in je lijf
  • pijnloos
  • meteen toonbaar na de behandeling

FAQ

Deze behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden.

Zodra de eerste lijntjes zichtbaar worden, kunnen 1-2 behandelingen al voldoende zijn om ervoor te zorgen dat de lijntjes verdwijnen. Wanneer de huid meer aandacht nodig heeft, zullen we samen een behandelplan op maat doornemen.

Er zijn verschillende behandeltechnieken mogelijk. Afhankelijk van de huidconditie en jouw wensen zal ik de meest geschikte behandeling en producten adviseren. Soms maak ik ook gebruik van verschillende technieken in 1 behandeling, het kan zeer waardevol zijn om een combinatie te maken zodat we op korte termijn het gewenste resultaat bereiken!

Zoals ik aangaf, kan het zijn dat ik meer dan 1 behandeltechniek gebruik om het beste resultaat te behalen. Alle behandelingen die ik uitvoer zijn ontspannend en rustgevend. Je hebt vrijwel niet in de gaten dat je huid tijdens de behandeling aan topsport doet!
Heb je last van beginnende lijntjes en/of verslapping? Vaak zijn 2-3 behandelingen al voldoende. Zijn er diepere rimpels? Dan bespreken we samen wat de beste weg is om te bewandelen.

Meteen na de eerste behandeling wordt de huid aan het werk gezet. Na iedere behandeling wordt de rimpel steeds minder diep en zal de huid steviger voelen, het resultaat bouwt zich op.

Omdat het een natuurlijke methode is, dien je de huid wel de tijd te geven voordat het resultaat zichtbaar is.

JA ! Daar ben ik kort en krachtig in. Wanneer je met je lijf aan de slag gaat, en resultaten boekt, dien je dit te onderhouden. Dat werkt eigenlijk met alles wat je wilt onderhouden. Ga je trainen voor een marathon en die ook uitlopen, dan zul je daarna moeten blijven trainen om volgend jaar weer een marathon te kunnen lopen. Simple is that.

 

Maak een afspraak

Afspraak maken