LED therapie wordt ook wel kleurentherapie genoemd. Het wordt veelvuldig toegepast bij bijvoorbeeld fysiotherapeuten, voor ieder behandeldoel is er een bepaalde kleur het best geschikt.

Het is een behandeling met zuiver licht om de celstofwisseling te stimuleren en de huid nieuwe energie te geven. Het effect van lichttherapie op de huid is een betere doorbloeding, fijnere structuur, meer stevigheid en een gezondere teint (huidskleur). Afhankelijk van de gewenste beauty oplossing worden er verschillende kleuren samen met het infrarood licht ingezet.

De infraroodtherapie zorgt voor herstellende energie, doorbloeding, productie van collageen (zorgt voor stevigheid) en elastine (zorgt voor rekbaarheid) en stimulatie van de celstofwisseling.

  • Zichtbaar fijnere en stevigere huid
  • Celherstel (Infrarood), de huid herstelt snel na een intensieve behandeling of bijv wondgenezing bij acné
  • Stimulerend, de huidcellen worden geactiveerd
  • Kalmerend, werkt positief op een rode en onrustige huid
  • Led therapie tijdens een behandeling zorgt voor maximaal resultaat van de producten
  • werkt ontspannend

 

LED therapie kan deel uitmaken van jouw huidbehandeling, naar gelang de behoefte van jouw huid. Het is vaak een onderdeel van een behandeling op maat. Thuis kun je ook jouw huid behandelen en verbeteren met LED lichttherapie. Hiervoor is speciaal de 3-lite ontwikkeld, welke ook verkrijgbaar is bij Huid Visie.

 

Duur in min: vanaf 60 min
Prijs: vanaf 95 euro

Voordelen:

  • meer effect, je haalt meer uit je (thuis-)behandeling
  • heerlijk ontspannen behandeling
  • 100% natuurlijke methode
  • je huid reageert direct op LED therapie, je huid ziet er meteen stralend uit!

FAQ

Een LED therapie behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden.
Bij Huid Visie is LED therapie meestal een onderdeel van een behandeling op maat. Afhankelijk van de behoeften van jouw huid en wensen, zal ik de juiste LED therapie kleur voor jouw huid kiezen.
Bij Huid Visie krijg je altijd een behandeling op maat.

Dat wil zeggen dat ik per bezoek bekijk en bespreek wat jouw huid nodig heeft. LED therapie zet ik in op het moment dat ik één of meerdere stappen van een behandeling intensiever wil aanpakken.

Een behandeling met LED therapie voelt aangenaam en ontspannen. Er komt geen warmte bij kijken, enkel het licht doet zijn werk op de huidcellen.
LED therapie wordt niet los ingezet, het is altijd een onderdeel van een behandeling op maat. Wanneer er een reeks behandelingen in kuurvorm gepland worden, is het zeker mogelijk om LED therapie bij iedere behandeling in te zetten.
Wanneer LED therapie wordt ingezet bij een behandeling op maat, ziet de huid er extra goed uit! De huid is meer ontspannen, heeft minder vlekjes, is minder rood en oogt lekker fris met een jongere uitstraling.
JA ! Daar ben ik kort en krachtig in. Wanneer je met je lijf aan de slag gaat, en resultaten boekt, dien je dit te onderhouden. Dat werkt eigenlijk met alles wat je wilt onderhouden. Ga je trainen voor een marathon en die ook uitlopen, dan zul je daarna moeten blijven trainen om volgend jaar weer een marathon te kunnen lopen. Simple is that.

 

Maak een afspraak

Afspraak maken