Je voelt je fit en energiek, je slaapt goed en toch krijg je vaak de vraag of je moe bent? Zie je er moe uit door vochtwallen of donkere kringen rondom je ogen? Wil je er fit uitzien, precies zoals je je voelt?

 

Het hebben van donkere kringen en/of vochtwallen onder je ogen kan een enorme invloed hebben op je gemoedstoestand. Je wordt er dagelijks mee geconfronteerd. Je spiegelbeeld ziet er moe uit, waardoor je je zelfs ook vermoeid van kan voelen.
Vaak wordt gedacht dat het enkel aanleg is dat je kampt met vochtwallen of kringen rondom je ogen, en dat er vervolgens niets aan te doen is. Dat hoeft niet zo te zijn.

Samen gaan we eerst bespreken wat de oorzaak kan zijn en hoe we deze samen kunnen aanpakken. Uit ervaring weet ik dat de oorzaak vaak bij leefstijl en voeding ligt. Ook wordt er geclaimd dat het genetisch bepaald is, dat het ‘in de familie zit’. Dit geldt trouwens voor veel huidproblemen en wil ik graag even toelichten.

Wat veel mensen zich niet realiseren is dat een bepaald voeding en leefstijl patroon wordt overgenomen van ouders.
Stel: één van je ouders heeft last van donkere kringen rondom de ogen. De oorzaak hiervan is bijv het teveel eten/drinken van een bepaald voedingsmiddel waar het lijf niet zo goed tegen kan. Het lijf zal in het begin niets laten merken, maar naarmate het ouder wordt uit het zich dan bijv in vochtwallen of kringen rondom de ogen. Jouw lijf, en dus jouw cellen, hebben voor 50% hetzelfde DNA als deze ouder. Dat betekent dat jij óók last kunt hebben van hetzelfde eten/drinken als jouw ouder. We kopiëren het gedrag van onze ouders en nemen de eet/drink gewoonte vaak klakkeloos over.

Nu je dit zo leest, denk je dat je dan juist wel of helemaal niets kunt doen aan de kringen rondom je ogen? Juist. Je kunt dan zéker iets doen. Het ligt er vaak aan dat we het er niet voor over hebben om onze leef- eetgewoonte onder de loep te nemen en aan te passen waar dat nodig is. Dat vergt namelijk verandering. Als een mens iets moeilijk vindt, is het wel verandering. We vegen het probleem liever weg met woorden als: ‘ik ben er mee geboren en kan er niets aan doen!’

Mocht jij wél toe zijn aan verandering en willen werken aan het verminderen van je vochtwallen of kringen rondom je ogen? Dan nodig ik je graag uit om samen te bespreken wat er mogelijk is.

 

Duur in min: vanaf
Prijs: vanaf

Voordelen:

  • 100% natuurlijke methode
  • geen inspuitingen, dus géén rommel in je lijf
  • pijnloos
  • meteen toonbaar na de behandeling
  • behoud van je gezichtsuitdrukking

FAQ

Een behandeling voor vochtwallen en kringen rondom de ogen is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. Vooraf zullen we tijdens een vrijblijvend intake gesprek samen de mogelijke oorzaken bespreken en welke behandelmethoden geschikt zijn.
Wanneer er een plan op maat is gemaakt, zal de behandeling bestaan uit één of meerdere behandeltechnieken. Het is heel persoonlijk welke behandeltechnieken er gebruikt worden. De behandelingen zullen gepaard gaan met thuisproducten, alleen zo kun je het beste resultaat bereiken.
Het verschilt van persoon tot persoon hoeveel behandelingen afdoende zijn voor het gewenste resultaat. Vooraf wordt een zo goed als mogelijke inschatting gemaakt van het aantal benodigde behandelingen.
De resultaten zijn afhankelijk van de huidconditie bij de start van een behandeling en ook de wensen die je hebt. Er zijn zelfs behandelingen die na 1 sessie meteen laten zien welk effect ze hebben op de huid, het verschil is dan al zéér goed zichtbaar. Om het resultaat vast te houden worden meerdere behandelingen geadviseerd.
Wanneer de oorzaak van de vochtwallen en/of kringen rondom de ogen is weggenomen, is dat natuurlijk opgelost. Heb je er wel al jaren mee rond gelopen, is het van belang om de huidconditie op peil te houden nadat je het beoogde resultaat hebt behaald.

 

Maak een afspraak

Afspraak maken