Wil je je huid die natuurlijke gloed teruggeven en verlang je naar een echte oppepper?

 

Dan is een PRX-T33 behandeling de perfecte oplossing voor jou!

PRX-T33, de no-needle biorevitalisatie, houdt je huid vol en prachtig. Het is een eenvoudige en snelle behandeling (de hele sessie duurt slechts ongeveer 30 minuten!!) met de focus op het verbeteren van glans, vitaliteit, stevigheid, het egaliseren van de huidtint en diepe hydratatie. PRX-T33 biedt onmiddellijk merkbare resultaten zonder enige “downtime” of bijwerkingen.

Wat is het?

Het is dé nieuwste trend in behandelingen voor een directe oppepper voor je huid, natuurlijke anti-aging en verbetering van de huidstructuur met direct zichtbaar effect! Het is de ideale en veilige behandeling om de algehele conditie van je huid te verbeteren.

Een unieke mix van trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide (H2O2) werkt op een nauwkeurig pH-niveau. PRX-T33 stimuleert het natuurlijke, diepe regeneratieve proces van de huid. Na slechts één behandeling ziet je huid er steviger, gladder en stralender uit, zonder schade aan te richten.

Een groot voordeel van deze behandeling is dat je eigen huid wordt gestimuleerd om collageen en elastine vezels aan te maken. Hoe meer elastine en collageen vezels in je huid behouden blijven, des te steviger zal je huid blijven!
Biorevitalisatie verwijst naar de actieve stimulatie van de natuurlijke functies van de huid. Dat maakt PRX-T33 zoveel meer dan alleen een gezichtsbehandeling. Het verbetert de totale gezondheid van je huid. Het stimuleert op een natuurlijke manier nieuw collageen zonder de vorm van je gezicht te veranderen of spierbewegingen te beïnvloeden.

Resultaten zijn meteen zichtbaar na de eerste behandeling. Je huid wordt gladder, voller, fijne lijntjes verminderen en je krijgt die prachtige natuurlijke gloed.

Boost & Pro-Age

De PRX-T33 behandeling is niet alleen geschikt voor het gezicht, maar ook ideaal voor de hals en het decolleté.
Deze unieke behandeling kan op 2 manieren worden ingezet:
1. Onmiddellijke Oppepper: Deze behandeling zorgt direct voor intense hydratatie, herstelt de natuurlijke glans en resulteert in een gladde en stevige huid.

2. Langdurig Pro-Age effect: Het optimale effect wordt bereikt na een kuurverband van gemiddeld 4 to 6 behandelingen. Na elke behandeling zie je duidelijke verbeteringen in de huid. Zichtbare rimpels en verslapping verminderen merkbaar. Je huid wordt gladder, voller en steviger. En het beste van alles, dit effect houdt aan voor 6 tot 8 maanden.

Voor een langdurig anti-aging effect, is het het beste om een kuur van 4-6 behandelingen te volgen met tussenpozen van 7-10 dagen.

Duur in min: 30 minuten, afh van te behandelen gebied
Prijs: vanaf 102,50 euro

Voordelen :

  • Direct zichtbare resultaten: Na slechts één behandeling zijn er meteen merkbare verbeteringen. Je huid wordt gladder, voller en krijgt een natuurlijke gloed.
  • Geen downtime: Een groot voordeel is dat er geen hersteltijd nodig is. Je kunt meteen na de behandeling je dagelijkse activiteiten hervatten zonder bijwerkingen.
  • Stimuleert collageen en elastine: De behandeling zet je eigen huid aan om collageen en elastine vezels aan te maken, wat de stevigheid en elasticiteit van je huid verbetert.
  • Huidverbetering op diep niveau: De unieke combinatie van ingrediënten werkt op een diep regeneratief niveau, wat resulteert in duurzame verbeteringen van de huidstructuur.
  • Veilig & Eeffectief: PRX-T33 is een veilige behandeling die de algehele gezondheid van je huid verbetert zonder de vorm van je gezicht te veranderen of spierbewegingen te beïnvloeden.
  • Toepasbaar op meerdere gebieden: Niet alleen geschikt voor het gezicht, maar ook ideaal voor de hals en het decolleté.
  • Maatwerk: De behandeling is afgestemd op jouw individuele behoeften na een nauwkeurige huidscan, waardoor je precies krijgt wat jouw huid nodig heeft.
  • Snelle procedure: De gehele behandeling duurt ongeveer 30 minuten, wat betekent dat het gemakkelijk in je drukke schema past.
  • Langdurige resultaten: Voor een blijvend pro-age effect kun je een kuur van 4-6 behandelingen volgen, waardoor je langdurige verbeteringen in de huidconditie kunt behouden.

Al met al biedt de PRX-T33 behandeling een uitgebreide aanpak voor huidverjonging met aanzienlijke voordelen voor degenen die op zoek zijn naar een frissere en jeugdiger uitstraling zonder langdurige hersteltijd.

 

Voor en na foto’s :

FAQ

De behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen van elke leeftijd en elke huidtype. De voornaamste behandel indicaties zijn: vochtarme huid, doffe/vale huid, slappe huid, verouderde huid.

De krachtige ingrediënten in PRX-T33 zijn waterstofperoxide (H2O2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur. Deze stoffen werken op een diep cellulair niveau samen om de huid een buitengewone biorevitalisatie te geven, zonder enige schade toe te brengen. Dit is van essentieel belang voor onze gewaardeerde cliënten!

Het geheim ligt in de unieke samenstelling waarbij TCA en H2O2 op een uiterst nauwkeurig pH-niveau worden gecombineerd. TCA en H2O2 in PRX-T33 dringen de huidbarrière binnen met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. Terwijl TCA de groeifactoren van fibroblasten stimuleert zonder schade aan te richten aan de huid, activeert H2O2 de eiwitten in lichaamscellen. Dit resulteert in celvernieuwing en de aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het eindresultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een versteviging van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

De behandeling is intensief, maar zeker niet onaangenaam. Na de behandeling voelt de huid warm aan, alsof je iets te lang in de zon hebt gezeten.
De PRX-T33 kan ingezet worden als een Boost Treatment doordat deze direct resultaat geeft. Voor een langdurig effect wordt er een kuur van 4 tot 6 behandelingen geadviseerd, afhankelijk van de leeftijd en huidconditie.
Bij leeftijd 25 – 40 jaar adviseer ik een kuur van 4 behandelingen voor een natuurlijk revitaliserend effect, preventief voor huidveroudering en de eerste tekenen daarvan.
Bij leeftijd vanaf 40-45 jaar wordt een kuur van 6 behandelingen geadviseerd, evt. icm microneedling, voor het verminderen van huidveroudering, vochtarme huid, verslapte huid op gezicht, hals en decolleté worden.
Na 1 behandeling zie je al direct resultaat. Voor een langdurig resultaat dienen er 4 – 6 behandelingen te worden ondergaan, met een interval van 7-10 dagen. Het effect van een volledige kuur stabiliseert voor 6-8 maanden.
Dat is zeker aan te bevelen!
Het effect van een kuur zal tot 6/8 maanden aanhouden, vooral wanneer je thuis de huid goed onderhoud met de juiste producten.
Jaarlijks kan een kleine onderhoudskuur de huid weer terug in conditie brengen, evenals andere collageenstimulerende behandelingen zoals microneedling en Venus Freeze.

Maak een afspraak

Afspraak maken