Herken je dit: Je gebruikt dagelijks heel trouw jouw beauty producten. Je bent er niet ontevreden over, maar het enthousiasme is er ook niet meer? Je hebt het idee dat je er niet echt verder mee komt? In het begin leek het allemaal de goede kant uit te gaan, maar nu sta je soort van stil? Dat zou goed kunnen!

Je huid heeft meer nodig dan enkel bescherming van buitenaf door een crème. QMS is voor mij hét merk waardoor een huid weer glanst, leeft en straalt! Dit fantastische merk kwam enkele jaren geleden op mijn pad, echter durfde ik toen de stap niet te nemen. Nu denk ik wel eens: ‘had ik toen maar de overstap gemaakt…!’ Ik ben alsnog zo blij dat ik uiteindelijk ook écht die stap heb gezet.
QMS is gewon: fan-tas-tisch!!! En mijn klanten spreken er vol lof over!

Wat is QMS Medicosmetics ?

QMS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om zonder de huid te beschadigen, de huid weer ‘op te vullen’ met huideigen collageen. Deze methode is uniek en gepatenteerd, en zorgt voor verbluffende resultaten! QMS heeft niet voor niets al 3 jaar op rij de prestigieuze award gewonnen van World’s Best Spa Brand!

Wat is collageen?

Collageen is een bouwstof en komt overal in het lichaam voor en is een belangrijk onderdeel van de huid om ze zo lang mogelijk stevig te houden. Tot ongeveer je 25e levensjaar blijft je huid zelf collageen aanmaken.
Na die leeftijd worden de collageenvezels langzaamaan brozer.

Wist je dat het collageen ieder jaar met 1 % afneemt?! Dat betekent dat wanneer je 50 bent, je nog maar 50% collageen in je huid hebt. En dan hebben we het nog niet over de externe invloeden…(!)

Naast dat het collageen ieder jaar afneemt spelen er ook nog andere factoren mee zoals de leefstijl (voeding, zon, roken, stress, milieuvervuiling, tekort aan vitamine C en verkeerde cosmetica). Bij vrouwen is er nog een belangrijke factor welke meespeelt: de overgang. Na de overgang verlies je als vrouw ook het hormoon bèta oestradiol (oestrogeen) waardoor de veroudering van de huid in een hogere versnelling komt.

Deze factoren spelen dus mee waarom de ene persoon nog goed strak in zijn vel zit met 50 jaar en iemand van dezelfde leeftijd misschien wel 65+ wordt geschat. Auw!

Waarom QMS?

QMS vult het collageen tekort aan in de huid en bestaat maar liefst voor 82% (!) uit actieve werkstoffen waaronder een hoog percentage collageen. Collageen zelf is een groot molecuul en is te groot om enkel op de huid gesmeerd te worden en door de huid heen te dringen tot in de diepere huidlagen. Dat is gewoon niet mogelijk!

Ruim 20 jaar geleden heeft de Duitse arts Dr. Med. E. Schulte een methode ontwikkeld waardoor 3 specifieke ingrediënten afzonderlijk van elkaar in de huid komen, waarna ze in de huid als magneten elkaar aantrekken en verstrengelen om samen collageen te vormen. Hoe prachtig is dat! Op die manier voorziet QMS jouw huid van het benodigde collageen, zowel om het verloren collageen aan te vullen, maar ook als buffer ter bescherming van bijvoorbeeld de zon.

QMS werkt in fases. Alle fases duren 120 dagen! We moeten de huid de tijd geven om zich te vernieuwen en te verjongen.

  • Fase 1: vocht en vet in de huid wordt weer in balans gebracht
  • Fase 2: versteviging van jouw huid
  • Fase 3: finetunen, lijntjes rond bovenlip en pigmentvlekken worden aangepakt

Duur in min: vanaf 60 minuten
Prijs: vanaf 95 euro

Voordelen:

  • natuurlijke methode collageen aanvullen
  • geen inspuitingen, dus géén rommel in je lijf
  • pijnloos
  • direct resultaat na de behandeling
  • meteen toonbaar

Voor en na

FAQ

Jazeker! Een QMS behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen vanaf ongeveer 30. Hoe eerder je start met het op peil houden van je huideigen collageen, des te minder heb je last van een te snelle zichtbare veroudering.

Wanneer QMS nog nieuw is voor je, kun je er makkelijk mee kennis maken dmv een Meet & Treat. Dit is een korte behandeling om te ervaren wat QMS doet voor je huid. Wel waarschuw ik je vooraf: QMS is verslavend en je wilt absoluut meer! 😉
Zeer ontspannen! Vooral het speciale algenmasker, welke bij íedere QMS behandeling wordt ingezet, is zalig voor je huid en heerlijk ontspannend.
Het resultaat van één QMS behandeling is direct duidelijk zichtbaar. Wanneer je start met QMS Medicosmetics is een goede samenwerking van belang. Het gaat bij QMS niet enkel om de thuisproducten of enkel om de behandelingen. Het is altijd een combinatie van thuisproducten én behandelingen. Alleen dan komen we tot een prachtig resultaat!

Gemiddeld verloopt een huidverjongings traject met QMS als volgt:

  • Na 1 maand: Het huidreliëf wordt gladder
  • Na 2 maanden: De eerste lijnen verdwijnen
  • Na 3-4 maanden: De poriën zijn fijner, minder rimpels en een mooier huidoppervlak.
JA ! Daar ben ik kort en krachtig in. Wanneer je met je lijf aan de slag gaat, en resultaten boekt, dien je dit te onderhouden. Dat werkt eigenlijk met alles wat je wilt onderhouden. Ga je trainen voor een marathon en die ook uitlopen, dan zul je daarna moeten blijven trainen om volgend jaar weer een marathon te kunnen lopen. Simple is that.

Maak een afspraak

Afspraak maken