Je behandeling op maat compleet maken? Dat kan!
Ervaar het gemak van geverfde wimpers, geef je wenkbrauwen extra aandacht door ze mooi in vorm te laten maken en eventueel te laten verven. Ook storende haartjes kunnen professioneel verwijderd worden.

Kom je voor een behandeling op maat van 60 of 75 minuten?
Dan is het mogelijk om het verven, epileren en/of harsen mee te nemen in de behandeling.
Mocht het qua tijd niet passen in de behandeling, dan kunnen deze onderdelen tegen een aantrekkelijk tarief worden toegevoegd. Dit wordt vooraf met je besproken, ik hou zelf ook niet van verrassingen.

Wanneer je met vaste regelmaat te gast bent voor een behandeling op maat en/of je de producten gebruikt van Huid Visie, bied ik de mogelijkheid om de periode tussen twee gezichtsbehandelingen makkelijker te kunnen overbruggen dmv de Touch Up!
In deze Touch-Up behandeling werk ik 20 tot 30 min aan het verven van wimpers en/of wenkbrauwen, epileren en harsen van bovenlip/kin/kaak.
Er wordt gestart met een frisse reiniging en afgerond met een dag- of nachtverzorging, zo kun je er weer tegenaan en staan de puntjes weer op de ‘i’!

Wenkbrauwen

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het hebben van strak gestylde wenkbrauwen helemaal HOT is! Een mooi gestylde wenkbrauw zorgt voor een prachtige omlijsting van je gezicht, je make-up krijgt zo een echte upgrade en wat dacht je van een optische ooglift?!

Wimpers

Wil je meteen in de ochtend meer oogopslag hebben? Ga je vaak zwemmen? Transpireer je snel tijdens het sporten en inspanning? Of mag je wegens je werk geen mascara dragen? Laat je wimpers verven!
Je wimpers lijken voller en langer omdat je echt de volledige wimper ziet nadat de haartjes zijn geverfd.

Ongewenste haartjes

Niets zo storend als kleine haartjes in je gezicht waar ze voorheen niet zaten. Bekende plekken zijn de bovenlip en kin, maar soms ook op de wangen waar met name donshaar groeit. Fijn wanneer alles weer lekker glad en bijgewerkt is.

 

Afspraak maken

Afspraak maken