Je zit niet lekker in je vel? Je wilt een gezondere leefstijl maar hebt geen idee hoe je het nu écht aanpakt? Natuurlijk zul je al heel wat gelezen hebben en waarschijnlijk ook geprobeerd. En toch blijf je zoeken, omdat het niet is vol te houden, voor jou niet de oplossing is en het geen voldoening geeft.

Ik ga je niet exact aangeven wat je wel of juist niet mag. Persoonlijk denk ik dat je dat zelf heel goed weet.
Vaak bemerk ik dat het onwetendheid is. Natuurlijk weet je waarschijnlijk al dat suiker niet goed is voor je lijf. Maar waarom eigenlijk niet, wat doet suiker dan met je lijf, en welke gevolgen heeft een overmatige inname van suiker voor je lijf en huid op de korte en lange termijn?

Daarnaast ben ik van mening dat je gedachte een enorme rol spelen in hoe jij in je vel zit. Wanneer je tegen jezelf continue blijft zeggen dat je wel zin hebt in dat koekje maar dat je het niet mag (de gedachte: ik wil het wel, maar kan niet) helpt jou totaal niet verder. 
Draai het eens om en zeg: ik kan het wel, maar wil het niet! Dat is pas een krachtige gedachte, waarmee je zegt dat je het niet wil omdat je het beste wilt voor je lijf.

Er zijn zoveel kleine en vaak eenvoudige aanpassingen die je kunt maken in je leefstijl. Je kunt echt je leven leiden in plaats van lijden.

Graag help ik je daarbij!
Samen gaan we kijken wat voor je past, wat jouw wensen zijn en hoe we dit kunnen inbouwen in jouw drukke leven.

Neem contact op

[contact-form-7 id=”672″ title=”Gratis”]

Afspraak maken