Wil je je huid die natuurlijke gloed teruggeven en verlang je naar een echte oppepper?
Dan is een PRX-T33 behandeling de perfecte oplossing voor jou!
Deze no-needle biorevitalisatie behandeling houdt je huid vol en prachtig, en dit alles in slechts 30 minuten.

 

Wat is PRX-T33?

PRX-T33 is de nieuwste trend in behandelingen voor een directe huidoppepper, natuurlijke anti-aging en verbetering van de huidstructuur met direct zichtbaar effect. De behandeling combineert trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide (H2O2) op een nauwkeurig pH-niveau, wat het natuurlijke regeneratieve proces van de huid stimuleert.

Het resultaat? Je huid wordt steviger, gladder en stralender na slechts één behandeling, zonder schade aan te richten.
Bovendien wordt je eigen huid gestimuleerd om collageen en elastine vezels aan te maken, wat de stevigheid van je huid behoudt.
Wie wilt dat nou niet?! 😉

 

Waarom kiezen voor PRX-T33?

Deze behandeling gaat verder dan een gewone gezichtsbehandeling. Het verbetert de totale gezondheid van je huid door natuurlijke collageenproductie te stimuleren zonder je gezichtsvorm te veranderen of spierbewegingen te beïnvloeden.

✓ Direct Zichtbare Resultaten: De voordelen zijn meteen zichtbaar na de eerste behandeling. Je huid wordt gladder, voller en krijgt die prachtige natuurlijke gloed.

✓ Voor Gezicht, Hals, en Decolleté: PRX-T33 is geschikt voor het gezicht, maar ook ideaal voor de hals en het decolleté. De behandeling kan op twee manieren worden ingezet: als onmiddellijke oppepper of voor een langdurig pro-age effect.

✓ Geen Downtime: Een groot voordeel is dat er geen hersteltijd nodig is. Je kunt meteen na de behandeling je dagelijkse activiteiten hervatten zonder bijwerkingen.

✓ Stimuleert Collageen en Elastine: De behandeling zet je eigen huid aan om collageen en elastine vezels aan te maken, wat de stevigheid en elasticiteit van je huid verbetert.

✓ Huidverbetering op Diep Niveau: De unieke combinatie van ingrediënten werkt op een diep regeneratief niveau, wat resulteert in duurzame verbeteringen van de huidstructuur.

✓ Veilig & Effectief: PRX-T33 is een veilige behandeling die de algehele gezondheid van je huid verbetert zonder de vorm van je gezicht te veranderen of spierbewegingen te beïnvloeden.

✓ Maatwerk: De behandeling is afgestemd op jouw individuele behoeften na een nauwkeurige huidscan, waardoor je precies krijgt wat jouw huid nodig heeft.

✓ Snelle Procedure: De gehele behandeling duurt slechts ongeveer 30 minuten, wat betekent dat het gemakkelijk in je drukke schema past.

✓ Langdurige Resultaten: Voor een blijvend pro-age effect kun je een kuur van 4-6 behandelingen volgen, waardoor je langdurige verbeteringen in de huidconditie kunt behouden.

 

Wacht niet langer om die natuurlijke gloed terug te krijgen en te genieten van direct zichtbare resultaten en een stralende huid!

 

In conclusie biedt de PRX-T33 behandeling een uitgebreide aanpak voor huidverjonging met aanzienlijke voordelen voor degenen die op zoek zijn naar een frissere en jeugdiger uitstraling zonder langdurige hersteltijd.
Een éénmalige behandeling met de PRX-T33 kost € 102,50 voor een ultieme Boost & Glow.
Wanneer je langdurig resultaat wenst is een kuur van 4 of 6 behandelingen raadzaam en ontvang je tot € 66 korting op een kuur.

Bekijk hier de prachtige resultaten van een PRX-T33 kuur met voor en na foto’s en
lees alle ins & outs over deze fantastische behandel therapie. KLIK HIER

Afspraak maken