Pure schoonheid zit ín je en dat zul je uitstralen!

 

Schoonheidsspecialiste, dat klinkt mooi, maar klopt het ook? Heel eerlijk gezegd, vind ik het een ongemakkelijk woord.
Pure schoonheid is niet maakbaar.
Pure schoonheid komt niet enkel uit een potje.
Pure schoonheid zit ín je en dat zul je uitstralen!

 

Ik zie mijzelf als een huidspecialist, als iemand die de sleutel is om de communicatie tussen jouw binnenkant en buitenkant optimaal te laten verlopen. Als huidspecialist vul ik het gat tussen de reguliere schoonheidsspecialist en de plastisch chirurg.

Jouw huid zegt zoveel meer dan dat je je kunt voorstellen. Ik zie aan de buitenkant niet enkel een huid, maar ik zie vrijwel meteen hoe het met je gesteld is aan de binnenkant. Hoe jouw voeding- en leefstijl invloed heeft op je lijf en dus ook jouw huid. Natuurlijk is iedereen uniek en zal de een meer last ervaren van bepaalde invloeden, dan een ander.
Niemand hoeft rond te lopen met een laag zelfvertrouwen wat veroorzaakt kan zijn door huidproblemen en hoe jij jezelf en je huid in de spiegel ziet. Mooi oud worden en een huid om trots op te zijn, dat gun ik iedereen!

 

Mijn passie en specialisatie ligt bij huidverjonging en huidverbetering. Daarnaast speelt ontspanning een absolute rol. Wanneer je werkt aan jezelf, werkt dit namelijk altijd ontspannend.
Zowel tijdens een intensieve huidbehandeling alsook in jouw eigen badkamer wanneer je in de ochtend en avond jouw huid met aandacht verzorgt. Leer je huid beter kennen door ze echt te bekijken, aan te raken, te voelen, en ervan te houden! In mijn ogen ervaar je dan écht een gezonde en mooie huid.
Dat gun ik je van harte!

Afspraak maken