Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Zodra jouw bestelling en de betaling is ontvangen zullen wij meteen aan de slag gaan en ons uiterste doen om deze zo snel mogelijk te bezorgen. Bestelling worden verzonden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Hoe lang is de levertijd?

Grote kans dat wanneer je jouw bestelling voor 12 uur plaatst, deze ook dezelfde dag verzonden kan worden. Gemiddeld genomen levert Post NL jouw bestelling al de volgende
werkdag.

Een en ander is afhankelijk van de drukte bij Post NL, zeker met de pieken zoals de feestdagen. Is een product niet op voorraad, dan kan de levering 4-7 werkdagen duren.

Mocht dit het geval zijn, houden wij je natuurlijk op de hoogte hiervan.

Mijn producten zijn beschadigd geleverd, wat nu?

Bewust verzenden wij enkel met Post NL, daar hebben wij de beste ervaring mee, en alle bestellingen worden goed verpakt. Mocht er onverhoopt schade zijn aan de producten, vernemen wij dit uiteraard graag. Eventuele klachten hierover dien je wel binnen 48 uur na levering aan ons door te geven middels een mail naar info@huid-visie.nl

Wat als ik niet tevreden ben over het product?

Met de grootste zorg hebben wij onze producten geselecteerd. Ben je nog niet bekend met onze merken en producten? Laat je dan vooraf goed adviseren en kom eventueel jouw favorieten testen. Veel producten kunnen na openen en/of gebruik, niet meer verkocht worden ivm hygiëne. Heb je een product van ons in gebruik genomen en onverhoopt niet tevreden? Dan laten we je natuurlijk niet zitten! Neem even contact op zodat we kijken naar een oplossing. Dit kun je het best per mail doen naar info@huid-visie.nl, tijdens behandelingen kunnen we geen telefoon beantwoorden.

 
Naar de webshop

Afspraak maken