Wanneer je last hebt van dunner wordend haar of beginnende kaalheid kan dit zeer veel onzekerheid met zich meenemen. Zowel mannen alsook vrouwen kunnen te maken krijgen met kaalheid, echter wordt het bij mannen vaak sneller geaccepteerd.
Met name bij vrouwen zorgt haaruitval en kaalheid voor een hoop onzekerheid over zichzelf.
Deze behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en geeft je weer een haardos om trots op te zijn!

Wat is XL Hair?

De XL Hair® behandeling, is een specifieke en lokale behandeling om de haargroei te bevorderen en haaruitval tegen te gaan.
XL Hair® is een ‘hairbooster’ (vitaminecocktail) voor de hoofdhuid. De cocktail is op basis van hyaluronzuur*, samen met een mix van 47 actieve ingrediënten zoals groeifactoren (FGF), koperpeptide, vitaminen, anti-oxidanten, aminozuren en peptiden.

*Hyaluronzuur: non-cross linked, dat wil zeggen dat het enkel de huid hydrateert en stimuleert en zich niet hecht. Het is dus géén filler.

Hoe wordt XL Hair aangebracht?

De XL Hair cocktail wordt aangebracht met kleine micro injecties net onder het huidoppervlak.
Door deze techniek wordt ook de doorbloeding van de hoofdhuid op gang gebracht. Het is namelijk gebleken dat een verminderde of slechte doorbloeding bijdraagt aan de oorzaak van haaruitval. Wanneer de haarfollikels lokaal gevoed worden en de doorbloeding van de hoofdhuid wordt gestimuleerd, bevordert dit nieuwe haargroei en zullen de haren minder snel uitvallen.

Werkt XL Hair echt?

Er heeft een volledig klinisch onderzoek plaatsgevonden om de resultaten van de XL Hair behandeling te meten. In totaal werden er 47 patiënten behandeld met milde tot ernstige haaruitval, 32 vrouwen en 15 mannen.
De patiënten volgden het volledige behandelprotocol, waarbij de mannen 6 behandelingen kregen, en de vrouwen 8 behandelingen. Thuis hebben ze de 3 speciale producten gebruikt, 1 krachtig serum en 2 verschillende shampoo’s. Tussentijds resultaat: Bij 61% van de vrouwen stopte na 12 weken de haaruitval.
Bij mannen lag dit percentage op 41%. Eindresultaat onderzoek: Na 24 weken gaven de deelnemende mannen en vrouwen aan dat ze zeer tevreden waren over het resultaat en een zichtbare verbetering hadden waargenomen van 85%. De haargroei was enorm toegenomen, bij vrouwen met 73% en bij mannen met 63%.

Duur in min: 45 minuten
Prijs: vanaf 150 euro

Voordelen:

  • 100% natuurlijke methode
  • geen ingrijpende haartransplantatie nodig
  • pijnloos
  • meteen toonbaar na de behandeling
  • behoud natuurlijke haarlijn

Voor en na foto’s

FAQ

Een XL Hair behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden, die te maken hebben met:

  • beginnende haaruitval
  • kaalheid
  • kale plekken

Tijdens een intake gesprek bespreken en bekijken we samen jouw haarprobleem, waarna een behandelplan wordt opgesteld. Is een behandeling met XL Hair geen optie, zal ik daar ook eerlijk in zijn.

Er zijn verschillende vormen van kaalheid en oorzaken waarom je haardos dunner wordt en/of last hebt van haaruitval.

Wanneer er sprake is van mannelijke kaalheid (alopecia androgenetica) of een genetische vorm die veel voorkomt bij vrouwen en kinderen (alopecia areata) kan de XL Hair behandeling een uitkomst bieden! In deze gevallen zijn er namelijk wel nog haarfollikels aanwezig en kunnen deze dus ook weer gestimuleerd worden.

Een behandeling met XL hair gaat altijd in een kuurvorm. De behandelingen worden altijd gecombineerd met de 3 speciale thuisproducten, zodat je haren en hoofdhuid dagelijks gevoed en gestimuleerd worden.

Voor mannen bestaat een behandeling uit 6 sessies en voor vrouwen uit 8 sessies. Bij de start gaan we uit van dit aantal behandelingen omdat is gebleken dat het veelal afdoende is om het probleem drastisch te verminderen. In enkele gevallen is het mogelijk dat er 1 a 2 behandelingen extra nodig zijn.

Het is belangrijk dat de kuur wordt afgemaakt volgens het voorgesteld schema en de specifieke thuisproducten gebruikt worden om het maximaal haalbare resultaat te bereiken.

De meeste mensen die behandeld zijn met XL Hair ervaren al na 4 tot 5 behandelingen dat het haar niet meer uitvalt. Na 6 tot 9 weken vanaf de startdatum zijn de eerste witte haartjes weer zichtbaar!

Het resultaat heeft tijd nodig. Dit komt doordat een haarfollikel (het haarzakje in je huid waar de haar uit groeit) een groeifase ondergaat van 3 maanden.

JA ! Daar ben ik kort en krachtig in. Wanneer je met je lijf aan de slag gaat, en resultaten boekt, dien je dit te onderhouden. Dat werkt eigenlijk met alles wat je wilt onderhouden. Ga je trainen voor een marathon en die ook uitlopen, dan zul je daarna moeten blijven trainen om volgend jaar weer een marathon te kunnen lopen. Simple is that.

 

Afspraak maken

Afspraak maken