Met mesotherapie bereiken we meteen tijdens de behandeling ons doel: namelijk het direct aanleveren van vitaminen en mineralen op de plek waar nodig is. Vervolgens worden de huidcellen meteen aan aan het werk gezet.
Een zeer doeltreffende methode dus!

Voedingssupplementen daarentegen, dienen eerst het hele lichaam te doorkruisen voordat de vitaminen bij je oogcontouren of je wangen terecht komen.
Let wel: ik ben absoluut fan en voorstander van voedingssupplementen, omdat het juíst je hele lichaam bereikt, niet enkel jouw huid!

De vitaminen cocktails (RRS® Skinboosters) die ik gebruik tijdens mesotherapie, zijn volledig natuurlijk.
Deze cocktails zijn biologisch afbreekbaar en mogen zeker niet vergeleken worden met rimpelvulmiddelen!

Wat is Mesotherapie precies?

Mesotherapie is al in 1952 ontwikkeld door de Franse arts dr. Michel Pistor en is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen, juist daar waar ze nodig zijn. Dit betekent dat er door het toedienen van micro injecties in de huid, werkzame stoffen worden ingebracht. De stoffen worden relatief oppervlakkig ingespoten. Enkele jaren geleden is deze behandeling een soort van herontdekt en zijn de vitaminen cocktails enorm verbeterd.

Ga jij voor het beste?!
Dan is een combinatie van mesotherapie én voedingssupplementen de allerbeste vitaminen power die je je maar kunt wensen!

 

Duur in min: vanaf 30 minuten
Prijs: vanaf 130 euro

Voordelen:

  • 100% natuurlijke methode
  • geen lichaamsvreemde stoffen in je lijf
  • pijnloos
  • meteen toonbaar na de behandeling
  • behoud van je gezichtsuitdrukking
  • ideaal inzetbaar voor een instant effect

FAQ

Een mesotherapie behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. Bij Huid Visie wordt er gewerkt met verschillende soorten mesotherapie cocktails, ieder met zijn unieke eigenschappen. Afhankelijk van de behoeften van jouw huid en wensen, zal ik de juiste mesotherapie cocktails voor jouw huid kiezen.
Na een goede reiniging en huidanalyse, wordt er bepaald welke cocktail er gebruikt zal worden. Vervolgens wordt er gestart met de mesotherapie techniek. De vitaminen cocktail is een vloeistof en wordt met een gecontroleerd techniek net onder het huidoppervlak geïnjecteerd met een computergestuurd mesopistool.

De mesotherapie behandeling is pijnloos. De micro injecties vinden echt aan de oppervlakte plaats, anders gaan we ons doel voorbij. Meteen na de mesotherapie behandeling kan je huid warm aanvoelen en een beetje rood zien, echter is de roodheid vrijwel volledig verdwenen wanneer de behandeling klaar is.
Een mesotherapie behandeling is uitstekend als ‘losse’ behandeling uit te voeren. Perfect zelfs wanneer je een mooie glow wenst! Wanneer je effectief aan een huidprobleem wenst te werken, zoals, structuur verbetering, pigmentvlekken, lijntjes, lifting en versteviging, dan is het raadzaam om enkele behandelingen in kuurvorm te ondergaan.

De resultaten zijn afhankelijk van de huidconditie bij de start van een behandeling en ook de wensen die je hebt. Er zijn zelfs mesotherapie behandelingen die je na 1 behandeling een WOW effect geven!

Zelf ben ik zeer enthousiast van een combinatie behandeling, namelijk een fruitzuurpeeling vooraf en een fantastisch vliesmasker na de mesotherapie behandeling. Dit is zó mooi!

JA ! Daar ben ik kort en krachtig in. Wanneer je met je lijf aan de slag gaat, en resultaten boekt, dien je dit te onderhouden. Dat werkt eigenlijk met alles wat je wilt onderhouden. Ga je trainen voor een marathon en die ook uitlopen, dan zul je daarna moeten blijven trainen om volgend jaar weer een marathon te kunnen lopen. Simple is that.

 

Maak een afspraak

Afspraak maken