Stoor je je aan fijne lijntjes of rimpeltjes?
BioSkinJetting® is hét natuurlijke alternatief voor inspuitingen. BioSkinJetting is een gepatenteerde methode, ontwikkeld door Mardge Pascaud. Bij deze unieke methode wordt er dankbaar gebruik gemaakt van het zelfherstellende vermogen van de huid. Hierdoor heb je geen botox meer nodig, dus geen rommel in je lijf, én behoud je je natuurlijke gezichtsuitdrukking.

Duur in min : 20 – 40 minuten, afh van te behandelen gebied
Prijs : vanaf 75 euro

Voordelen :

  • 100% natuurlijke methode
  • geen inspuitingen, dus géén rommel in je lijf
  • pijnloos
  • meteen toonbaar na de behandeling
  • behoud van je gezichtsuitdrukking

Voor en na foto’s :

FAQ

Deze behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. Zodra de eerste lijntjes zichtbaar worden, kunnen 1-2 behandelingen al voldoende zijn om ervoor te zorgen dat de lijntjes verdwijnen.
Met een specifieke behandeltechniek maak ik de rimpeltjes los van de onderliggende huidlaag. Hierdoor gaat de huid zich herstellen en vernieuwen, waardoor de huid onder de rimpel wordt gestimuleerd en actiever wordt. Door de aanmaak van nieuw collageen wordt de rimpel op een natuurlijke manier opgevuld.
Voor de behandeling wordt er een crème aangebracht waardoor je nagenoeg niets merkt van de behandeling zelf. Na de behandeling ziet de behandelde huid een beetje rood, een soort klein rood krasje op je huid.
Heb je last van beginnende lijntjes? Vaak zijn 2-3 behandelingen al voldoende. Zijn er diepere rimpels? Dan zorgt een kuur van 5-7 behandelingen voor het beste resultaat.
Meteen na de eerste behandeling wordt de huid aan het werk gezet. Na iedere behandeling wordt de huid steeds minder diep, het resultaat bouwt zich op. Omdat het een natuurlijke methode is, dien je de huid wel de tijd te geven voordat het resultaat zichtbaar is.
JA ! Daar ben ik kort en krachtig in. Wanneer je met je lijf aan de slag gaat, en resultaten boekt, dien je dit te onderhouden. Dat werkt eigenlijk met alles wat je wilt onderhouden. Ga je trainen voor een marathon en die ook uitlopen, dan zul je daarna moeten blijven trainen om volgend jaar weer een marathon te kunnen lopen. Simple is that.

 
Maak een afspraak

Afspraak maken