Binnen enkele dagen genieten van een zichtbaar ‘nieuwe’ huid?
Dat kan! Dankzij een peeling wordt je huid gladder en egaler. Een peeling zorgt voor huidvernieuwing en gaat de strijd aan met fijne rimpeltjes, pigmentvlekjes, grove structuur en zonschade.
Het is een ideale behandeling om uit te voeren voor die perfecte glow. Er bestaan verschillende soorten peelings: op basis van enzymen, op basis van zuren en combinaties van enzymen, zuren of scrubdeeltjes. Hoe intensief de peeling werkt, is afhankelijk van de soort peeling en de concentratie. Voor iedere huid is er een geschikte peeling. De intensievere peelings worden in de salon gegeven maar de mildere peelings kun je gewoon thuis gebruiken, waardoor je je huid tussentijds op haar best houdt.

Voordelen:

 • een fijnere huidstructuur, minder zichtbare poriën
 • minder pigmentvlekjes, weg met die bruine verkleuringen
 • frissere huidskleur, je krijgt een mooie glow
 • diep reinigend, opgehoopt talg wordt tot diep in de huid gereinigd
 • je thuisverzorging heeft meer effect, crèmes en serums werken beter en trekken sneller in.

 

Duur in min:
Prijs: vanaf 95 euro

Voordelen van peelings:

 • Afhankelijk van de huidconditie, wordt de concentratie, soort peeling en uitvoering aangepast
 • Geen langdurige hersteltijd, je bent meteen toonbaar
 • Verwijderen dode huidcellen, weg met vervelende schilfertjes
 • Geven een fijnere huidstructuur, poriën worden minder zichtbaar
 • Minder pigmentvlekjes
 • Frissere huidskleur
 • Diepreinigend

FAQ

Na een goede reiniging en huidanalyse, kies ik de juiste peeling voor jouw huid. De peeling is een vloeistof en wordt met een bepaalde techniek aangebracht op je huid. Iedere peeling werkt anders en kan dus ook bij iedereen anders aanvoelen. Vrijwel alle peelings voel je een beetje prikkelen. Nadat de peeling zijn werk heeft gedaan, wordt het afgewassen met een lekker compres. Daarna volgen de andere stappen van de behandeling, bijv. uitreinigen van mee-eters, bindweefselmassage, masker.
Vrijwel alle peelings voel je een beetje prikkelen. Nadat de peeling zijn werk heeft gedaan, wordt het afgewassen met een lekker compres. Meteen na de peeling kan je huid een beetje rood zien, echter is de roodheid vrijwel volledig verdwenen wanneer de behandeling klaar is.
Een peeling is uitstekend als ‘losse’ behandeling uit te voeren. Perfect zelfs wanneer je een mooie glow wenst! Wanneer peelings worden ingezet om bijv pigmentvlekken of poriestructuur te verminderen is het raadzaam om enkele behandelingen te ondergaan. Er zijn ook zeer effectieve thuisproducten beschikbaar om het resultaat te bevorderen.
De resultaten zijn afhankelijk van de huidconditie bij de start van een behandeling en ook de wensen die je hebt. Er zijn zelfs peeling behandelingen die je na 1 behandeling een WOW effect geven, zoals de Synature Treatment van Pascaud. Ik ben echt fan van deze behandeling!

JA ! Daar ben ik kort en krachtig in. Wanneer je met je lijf aan de slag gaat, en resultaten boekt, dien je dit te onderhouden. Dat werkt eigenlijk met alles wat je wilt onderhouden. Ga je trainen voor een marathon en die ook uitlopen, dan zul je daarna moeten blijven trainen om volgend jaar weer een marathon te kunnen lopen. Simple is that.

 

Maak een afspraak

Afspraak maken